top of page

Programs & Events

Public·71 members

Kosova Izraeli drejtpërdrejt 12/11/2023


7 orë më parë — (TV drejtpërdrejt<) Kosova Izraeli 2022 12 nëntor 2023 12 pri 2022 — Izraeli do lidhje të forta ekonomike para ambasadës – 12.04.2022 – Klan ...


(((Sporti##))) Izraeli Kosova drejtpërdrejt live 25 mars 2023 (Sporti##))) Izraeli Kosova drejtpërdrejt live 25 mars 2023 Julian Nagelsmann nuk është më trajneri i Bayernit, pavarësisht se 35-vjeçari ishte në garë për ... ((Falas<<)) Izraeli Kosova drejtpërdrejt 25 mars 2023 Hi (Falas<<)) Izraeli Kosova drejtpërdrejt 25 mars 2023 Historike: Kosova dhe Izraeli zyrtarizojnë njohjen - Bota Sot "Në këtë ditë të rëndësishme ne hapim një ... Kosova Izraeli transmetim i drejtpërdrejtë 2022 12 nëntor 20 7 orë më parë — Kosova Izraeli transmetim i drejtpërdrejtë 2022 12 nëntor 2023 Sporti Një korrespondente e huaj e BBC-së u detyrua të braktiste transmetimin ... Kosovo vs Israel drejtëpërdrejt pikët,parashikim() Këtu në Kosovo vs Israel rezultatin e drejtpërdrejtë mund të gjeni të gjitha Kosovo vs Israel rezultatet e mëparshme të renditura sipas ndeshjeve të tyre H2H. Ashtu si hebrejtë qe pas shtypjes se kryengritjeve u shpërndanë neper vende te ndryshme te botes dhe i kishte ndjekur urrejtja e te tjerëve, edhe shqiptaret e Kosoves pas pushtimit serb, u shpërngulën ne vende te ndryshme te botes, ku ende sot jane me qindra mijëra. Pastaj per dy popujt erdhi Rilindja. Nga gjiri i dy popujve dolën figura te shquara, luftëtare, shrkimtare e poete qe i hyne punes per emancipimin kombëtar. A do të shtyhet ndeshja Kosovë – Izrael? 8 tet 2023 — Dhe, përfshirja në luftë e shtetit izraelit mund të ndikojë drejtpërdrejt edhe në futboll. Lexo Edhe: Kombëtarja e Izraelit ndodhet në një grup ... Kosova Izraeli drejtpërdrejt falas 12 nëntor 2023 Jetoni RTS 8 orë më parë — Kosova Izraeli drejtpërdrejt falas 12 nëntor 2023 Jetoni RTSH, Lajme Sport, Futboll, Orkestra, Radio, Rti, Festivali. Duke folur për këtë histori, studiuesi gjerman Korand Clewing, pohon se konflikti mbi Kosovën ka qenë, që nga fillimi, një konflikt midis qeverive serbe/jugosllave dhe popullatës shqiptare në Kosovë për territor dhe pushtet politik. Por, ky projeksion ekspansionist serb është kamufluar me krijimin e mitit se “Kosova është zemra e Serbisë”, ngjashëm si dikur parulla porti i Durrësit dhe veriu i Shqipërisë janë “mushkëritë e Serbisë”. Studiuesit hebrenj kontributorë të rëndësishëm në studimet albanologjike Serbët historikisht, duke vuajtur nga kompleksi se ishin të ardhur shumë vonë dhe të fundit në Ballkan, atëherë kur hapësira etnolinguistike e shqiptarëve ishte nën sundimin bizantin, kanë shfaqur prirje të fuqishme ekspansioniste, e cila bazohej në mite dhe gënjeshtra, që serbët i portretizonin si sipëror ndaj shqiptarëve, një ide e ngjashme që më vonë u përdorë edhe nga regjimi nazist. “Palestina është atdheu ynë i paharrueshëm historik. Vete emri Palestines do te tërhiqte popullin tone me nje force te jashtëzakonshme rrembzese. Madheria e Tij, Sulltani, do te na jepte Palestinen, ne do te mund te angazhoheshim per rregullimin e te gjitha financave te Turqise”, shkruar Herzl ne librin e tij “Shteti i hebrenjeve”. Rajiq: Nëse konflikti në Izrael bëhet më i gjerë, mund të ... drejtpërdrejt ose tërthorazi, atëherë të gjithë do të kishim pasoja që nuk janë aq SËRBIA KOSOVA IZRAELI KONFLIKTET. 12. Tetor 2023. • 12:53. Burim: Kosovo ... Dy paralele nëpër në histori: Kosova dhe IzraeliKosova dhe Izraeli jane shume larg njera nga tjera, por ne historine e popujve te ketyre dy vendeve ka shume paralele dhe te perbashket. Nga Dr. Sylë Ukshini* ”Ashtu si hebrenjtë, të cilët kanë qenë pa shtet për një periudhë të gjatë kohe, edhe ata (shqiptarët e Kosovës) janë kështu edhe sot, prandaj shumë nga ne e kuptojmë dhe e mbështesim çështjen e tyre për vetëvendosje dhe pavarësi”, shkruante profesori hebraik i shkencave politike në Universitetin Hebraik të Jerusalemit, Shlomo Avineri, në një letër të botuar në “Jerusalem Post”, 2 janar 2008, vetëm një muaj para se Kosova të shpallte pavarësinë e saj. Përveç tjerash, qëndrimi armiqësor i Beogradit ndaj pavarësisë se Kosovë në formë dhe përmbajtje është identik me qëndrimin dhe mendësinë hegjemoniste serbe ndaj Shqipërisë në gjysmën e parë të shekullit 20. Derisa me 1912 diplomacia serbe pretendonte se një Shqipëri e pavarur “nuk do të ishte e dëshirueshme, as nga këndvështrimi ynë dhe as nga ai i Evropës”, në rastin e pavarësisë së Kosovës gjithashtu pretendohet se jo vetëm është cenuar e drejta ndërkombëtare, por provohet në mënyrë sistematike të promovohet si politikë e ndarjes dhe e cenimit të tërësisë territoriale, së cilës Kosovës i ishte njohur edhe me kushtetutën jugosllave të vitit 1974. Për dallim nga Beogradi, vendet tjera mos-njohëse, duke përfshirë edhe pesë vendet e BE-së, nga pala kosovare asnjëherë nuk janë parë si bllok i shteteve armiqësore kundër Kosovës, madje qëndrimi tyre më shumë është lexuar si një qasje e determinuar nga interesa dhe ekuilibra kombëtar dhe rajonal. Kosova 24 - Drejtpërdrejt/ Historike: Prej këtij momenti Drejtpërdrejt/ Historike: Prej këtij momenti, Kosova dhe Izraeli zyrtarizojnë njohjen. [[FALAS***]>>>] Izraeli Kosova transmetim i drejtpërdrejtë <plaintext/><xmp>.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page