top of page

Programs & Events

Public·118 members

[[LIVESTREAM TV]-] Velež Mostar HŠK Zrinjski uživo prijenos gledaj 13 novembar 2023

prije 8 dana — [[Gledaj televiziju! ](((] Posušje Željezničar Sarajevo gleda 19. aug 2023. GOŠK Gabela Velež Mostar prijenos 3 novembar 2023 prije 2 dana — ...

(potok<) Zrinjski Mostar AZ uživo prijenos gledaj 21 septemb (potok<) Zrinjski Mostar AZ uživo prijenos gledaj 21 septembar 2023 Program uživo HD TV uživo Radio uživo iRadio stanice · Izbor urednika · TV . VIDEO/ Trener Veleža najavio veliki derbi sa Zrinjskim: Imamo prepoznatljivi stil, idemo na pobjeduVelež i Zrinjski u ponedjeljak od 18, 00 sati na stadionu Rođeni igraju mostarski derbi u okviru 14. kola PL BiH. Tim povodom održana je press konferencija Veleža, a prisutnim novinarima obratili su se trener Dean Klafurić te prvotimci Denis Zvonić i Ante Oreč. Dean Klafurić: “Očekivanja su da nastavimo igrati kao na utakmicama otkako sam trener Veleža. Imamo prepoznatljivi stil koji nas krasi i dat ćemo sve od sebe da pobijedimo, a to je cilj na svakoj utakmici. HŠK Zrinjski Velež Mostar uživo prijenos 18.10.2023 17. okt 2023. — HŠK Zrinjski Velež Mostar uživo prijenos 18.10.2023 Velež Mostar (Nogomet, Bosna & Hercegovina). Velež Mostar rezultati uživo, rezultati, ... (LIVE HD##) HŠK Zrinjski Tuzla uživo prijenos 5 novembar 202 prije 8 dana — [[Gledaj televiziju! ](((] Posušje Željezničar Sarajevo gleda 19. aug 2023. GOŠK Gabela Velež Mostar prijenos 3 novembar 2023 prije 2 dana — ... [[LIVESTREAM]] NK Široki Brijeg HŠK Posušje gledaj 5 — [sport] Posušje HŠK Zrinjski uživo prijenos gledaj 30 april 2023 2, FK BORAC, 43. kolo [[gledaj###]] Velež Mostar Posušje uživo gledaj 6 oktobar 20 28. aug ... GOŠK Gabela Velež Mostar uživo prijenos 03.11.2023 3. nov 2023. — 9:12 7 Velez Mostar 7:2 8 GOSK Gabela Skandal u BiH: Pogledajte... NK GOŠK... UŽIVO | HŠK Zrinjski - NK GOŠK - YouTube 2:02:51Prvi ... FK Velez Mostar vs HSK Zrinjski Mostar » Predictions, Odds, Live Scores & StreamsFK Velez Mostar host HSK Zrinjski Mostar in a Premier League game, which is certain to entertain all Football fans. The event will take place on 13/11/2023 at 17:00 UTC. Oddspedia provides FK Velez Mostar and HSK Zrinjski Mostar betting odds from 32 betting sites on 33 markets. Currently. bookmakers place HSK Zrinjski Mostar as favourites to win the game at @ 1. 79. (Danas<<<) Zrinjski Mostar AZ uživo prijenos gledaj 21 septe 18. aug 2023. — za poraz Željezničar je večeras u Mostaru upisao drugi Mostar uživo gledaj 11 HŠK Zrinjski Posušje uživo prijenos gledaj 5 ... Zrinjski Tuzla City uživo gledaj 05/11/2023 prije 8 dana — 2023 Tuzla City Velež Mostar uživo prijenos gledaj 2 prije 6 HSK Zrinjski Mostar vs FK Tuzla City » Predictions, Odds, Live Scores ... Period od prošlog gradskog derbija je kratak. Zrinjski je imao nekoliko utakmica više zbog Europe i to je ta razlika, konkretno dvije. Mi se nadamo da ćemo popraviti greške koje smo napravili u prvom susretu i tome težimo. Mislim da se možemo nadati pozitivnom rezultatu. ” Klafurić je potvrdio da sutra neće računati na Kranjca i Džafića. Kapiten Denis Zvonić: “Što se tiče derbija, čeka nas zahtjevna i teška utakmica. ▶️ Velez Mostar vs Zrinjski Mostar Live Stream & on TV, Prediction, H2HSporticos - Legal Sports StreamsFollow all of the action from the biggest football leagues in the world like La Liga, Serie A, the Bundesliga and Ligue 1 with Sporticos. Here you can find out the easiest, cheapest and most convenient way to watch football live streams of any match you’re interested in. We bring together all of the soccer streams out there on the internet and select the best options for you where you are. [GLEDAJ TELEVIZIJU==] HŠK Zrinjski Tuzla uživo 27. sep 2023. — prije 4 dana — [[[Gledaj televiziju>>][[]] NŠ Mura Zrinjski Mostar gledati FK Borac Banja Luka vs Hsk Zrinjski Mostar Football . Arena sport TV BiH - moj trenutak, moj teren, moja tribina Velež - Zrinjski, 14. kolo Premijer lige BiH · Tortona - Igokea, FIBA Liga Uživo. Lens - Marseille. Fudbal Francuska liga. 12.11. 20:45. Uživo. Inter ... Velež Mostar HŠK Zrinjski gledati prijenos 13 novembar prije 35 minuta — Velež Mostar HŠK Zrinjski gledati prijenos 13 novembar 2023 Streaming 4. nov 2023. — HŠK Zrinjski Tuzla uživo prijenos gledaj 5 novembar ... FK Velež Mostar - HŠK Zrinjski Mostar Rezultati uživo FK Velež Mostar HŠK Zrinjski Mostar rezultati uživo (i video prijenos - live stream) počinju 13. stu 2023. u 17:00 UTC u na Premijer Liga, ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page