top of page

Programs & Events

Public·69 members

Adana Demirspor Fenerbahçe canlı maç izle 12.11.2023 Canlı izle


2 saat önce — Maç Trendyol Süper Lig'in bir parçası. Şu anda Adana Demirspor 4'üncü, Fenerbahce ise 2'nci sırada yer alıyor. Her iki takımdaki en iyi reytinge ...


İşbu Saran Bilgi Sistemleri Hizmetleri Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma Metni (“Aydınlatma Metni”) KVKK kapsamında Veri Sorumlusu olarak aydınlatma yükümlülüğümüzün yerine getirilmesi ve kişisel verilerinize ilişkin bilgilendirilmeniz amacıyla tarafımızca hazırlanmıştır. AJANSSPOR’a ait www. com alan adlı web sitesi (“AJANSSPOR Web Sitesi”) ve AJANSSPOR’a ait “Ajansspor” isimli dijital uygulama (“AJANSSPOR Uygulaması”) içerisinde başka siteler ile link bağlantıları bulunabilir, işbirliği içerisinde bulunduğumuz şirketlerin, iş ortaklarının, üçüncü partilerin reklamlarına yer verilebilir, kullanıcılar bu reklamlar aracılığıyla reklam veren ve/veya anlaşmalı olduğumuz şirketlerin, iş ortaklarımızın, işbirlikçilerimizin, üçüncü partilerin sitesine yönlendirilebilir. VERİ SORUMLUSU6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, kişisel verileriniz; Veri Sorumlusu olarak Saran Bilgi Sistemleri Hizmetleri Yatırım ve Yönetim A. (“AJANSSPOR” ve/veya “Şirket” ve/veya “Veri Sorumlusu”) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir. AJANSSPOR’a vermiş olduğunuz kişisel bilgilerinizin aşağıda açıklanan şart ve sınırlara bağlı kalınarak elde edilebileceğini, kaydedilebileceğini, ilgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilebileceğini ve depolanabileceğini, yeniden düzenlenebileceğini, mevzuatın izin verdiği durumlarda ve ölçüde üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini ve aktarabileceğini, sınıflandırabileceğini ve kullanılmasının engellenebileceğini belirtmek isteriz. Adana Demirspor-Fenerbahçe maç kadrosu, muhtemel 11 Adana Demirspor - Fenerbahçe maçı ne zaman? Hangi kanalda? Süper Lig maçları canlı skor. 03:24 - 12/11/2023 Pazar. Yeni Şafak. Trendyol Süper Lig'in 12. madde kapsamında bir delil sözleşmesi olduğunu kabul eder. MADDE 11- SÖZLEŞMENİN DEVRİÜye, işbu Sözleşme’den doğan hak ve yükümlülüklerini hiçbir şekilde üçüncü şahıslara devir ve temlik edemez. MADDE 12- UYUŞMAZLIKLARI ÇÖZÜMÜTaraflar Sözleşme’nin tatbik ve tefsirinden doğacak ihtilafların çözümünde Türk Hukuku'nun uygulanmasını, her türlü hukuki ilişki için ifa yeri ve yetkili yargı merciinin İstanbul (Çağlayan) Mahkemeleri ve İcra Daireleri olmasını kabul ve beyan etmişlerdir. MADDE 13- MUHTELİF HÜKÜMLER13. İşbu Sözleşme uyarınca Üye’ye sunulan hizmetlerin kapsamı, AJANSSPOR tarafından herhangi bir zamanda ve tek taraflı olarak genişletilebilir yahut daraltılabilir veya hizmetler durdurulabilir. AJANSSPOR bu Sözleşme’de yer alan maddelerde tek taraflı olarak değişiklik yapma hakkına sahiptir. Maçları takip ederken donma veya kopma gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. Ücretsiz İzleme: Taraftarium24’ü kullanmak tamamen ücretsizdir. Ekstra ücretler ödemeden birçok spor etkinliğini canlı olarak izleyebilirsiniz. Taraftarium24 ile Canlı Maç İzleme Adımları Taraftarium24 ile canlı maç izlemek oldukça basittir: İlk olarak, tarayıcınızın adres çubuğuna www. tricountyracetrack. com adresini yazın. Taraftarium24 | Canlı maç izle, Taraftarium izle, Sportboss Taraftarium24 izleme sitesinde HD kalitesinde canlı maç izle izleyebilirsiniz fakat Lig tv izle hariç 19:00 Adana Demirspor - Fenerbahçe Trendyol Süper Lig. Adana Demirspor Fenerbahçe canlı izle yayın 12/11/2023 14 saat önce — #ADSvFB mücadelesi tüm heyecanıyla devam ediyor! Kaptan Mesut Özil harika oynuyor Maçı canlı izlemek için yayın arayanlar Adana ... Radyo-1 Dinle Canlı Dinle. Yayın Durumu. ŞU AN YAYINDA: 10.05 Maç Naklen Yayını ((TSL) YUKATEL ADANA DEMİRSPOR-FENERBAHÇE Trendyol Süper Lig Karşılaşmasının Naklen Yayını). [spor<] Adana Demirspor Fenerbahçe maçı 12 Kasım 2023 14 saat önce — 2 saat önce — Adana Demirspor, Süper Lig'in 12. haftasında İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'sini konuk ediyor. Sarı-Lacivertli ekip, geçtiğimiz ... Bu durumlarda AJANSSPOR’un ayrıca hukuki yollara başvurma hakkı saklıdır. Üye’nin üyeliğinin sonlanması halinde; Üye, AJANSSPOR'dan herhangi bir hak ve/veya tazminat talebinde bulunmayacağını peşinen kabul, beyan ve taahhüt eder. MADDE 9- KAMPANYA, ANKET, OYUN VE PROMOSYONLARÜye, AJANSSPOR tarafından sunulan kampanya, anket, oyun ve promosyonlardan AJANSSPOR tarafından belirlenen kullanım/yararlanma koşulları çerçevesinde yararlanabileceğini peşinen beyan, kabul ve taahhüt eder. AJANSSPOR, kampanya, oyun, anket ve promosyon uygulama ve kullanım genel şartlarını her zaman tek taraflı belirleme ve bunlarda tek taraflı olarak değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya, anket, oyun ve promosyonlara katılım Üye’nin inisiyatifindedir. Üye’nin, kampanya, oyun, anket ve promosyonlara katılması halinde elde edilen bilgiler Ajansspor tarafından işlenecektir. Adana Demirspor Fenerbahçe maçı canlı izle Bein Sports 1 2 Şub 2023 — Süper Lig 22. hafta mücadeleleri Adana Demirspor Fenerbahçe maçı ile devam ediyor. Adana ve İstanbul temsilcileri karşı karşıya gelecekken, ... Adana Demirspor Fenerbahçe maçı İZLE Adana - Batman Söz 15 Ağu 2021 — ADANA DEMİRSPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE, TIKLA · Adana Demirspor ile Fenerbahçe maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak? · SÜPER LİG MAÇI ... İki takım da bu zorlu mücadeleden 3 puan çıkarmak istiyor. CANLI ANLATIM (Sayfayı yenileyerek son gelişmeleri takip edebilirsiniz)22:16KIRMIZI KART | Fenrebahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, son düdükle beraber maçın hakemine koştu. Hakem Ali Palabıyık, Jesus ile girdiği diyaloğun ardından kırmızı kartını çıkardı. 90+9' Maç sona erdi. Adana Demirspor 1-1 Fenerbahçe 90' Maçın sonuna 9 dakika ilave edildi. GOL | 88' Valencia durumu 1-1 yaptı. Savunma arkasına sarkan Valencia, geriden atılan pasla birlikte ceza sahasına girdi. Sağ çaprazdan sağ ayağının içiyle uzak köşeye sert vurdu, top direk dibinden ağlara gitti. [CANLI.İZLE!!]Adana Demirspor Fenerbahçe Maçı Canlı 2 saat önce — Maç Trendyol Süper Lig'in bir parçası. Şu anda Adana Demirspor 4'üncü, Fenerbahce ise 2'nci sırada yer alıyor. Her iki takımdaki en iyi reytinge ... 12 Kasım 2023 Adana Demirspor vs Fenerbahçe maçı 3 saat önce — Adana Demirspor ile Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın ... Matbet tv canlı maç izle hd linkler fenerbahçe adana rbet bahis sitesi bahis siteleri, lenovo ve radeon şikayetleri - şikayetvar, galatasaray gaziantep bein sports 1 şifresiz canlı maç izle, ... 2023 Adana Demirspor Fenerbahçe maçı şifresiz veren 5 saat önce — Şifreli yayınlanacak olan bu maçı şifresiz ve ücretsiz izlemek isteyenler internete yönelerek 2023 Adana Demirspor Fenerbahçe maçı nereden ... AJANSSPOR Platformları: AJANSSPOR Web Sitesi ve AJANSSPOR Uygulaması’nı ifade eder. 8. Ziyaretçi: AJANSSPOR Platformları’na Üye olmayan, ancak AJANSSPOR Platformları’nı ziyaret eden internet kullanıcısını ifade eder. 9. Hesap: Üye’nin, AJANSSPOR Platformları’nda sunulan çeşitli özelliklerden faydalanmak için Kullanıcı Adı ve Şifre ile giriş yapacağı oturumu ifade eder. 10. Kayıt Formu: Üye’nin, AJANSSPOR Platformları’na üye olurken kullanıcı adı ve e-posta adresini girerek doldurduğu formu ifade eder. 12. Kişisel Veriler: Kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgiyi ifade eder. İşbu Sözleşme’nin herhangi bir maddesinin kısmen ya da tamamen yetkili mahkeme kararı ile hükümsüz veya geçersiz kılınması halinde, Sözleşme’nin geri kalan tüm hükümleri yürürlükte kalmaya ve uygulanmaya devam edecektir. Böyle bir durumun ortaya çıkması halinde, hangi nedenle olursa olsun geçersiz kalan hükmün ya da maddelerin geri kalan bölümleri yasa ya da mahkeme kararlarını izin vereceği ölçülerde geçerli ve uygulanabilir olmaya devam edeceklerdir. İşbu Sözleşme 13 (onüç) ana maddeden ibarettir. Üye bu Sözleşme’nin tamamını okuduğunu, anladığını, içeriğindeki tüm maddeleri kayıtsız şartsız kabul ettiğini ve onayladığını peşinen kabul ve taahhüt eder. MADDE 8- SÖZLEŞMENİN SÜRESİ VE FESİH8. İşbu Sözleşme belirsiz sürelidir ve Taraflar’dan biri tarafından işbu madde uyarınca feshedilene kadar yürürlükte kalacaktır. Üye istediği an AJANSSPOR Üyeliğinden kendi talebi ile çıkma hakkına sahiptir. Üye, konuya ilişkin yazılı talebini bilgi@ajansspor. com adresine e-posta yoluyla AJANSSPOR’a iletmek kaydı ile Üyelik hesabının sonlandırılmasını isteyebilir. AJANSSPOR, Üye’nin bu Sözleşme’ye aykırı davranması, AJANSSPOR Platformları’nı kullanırken ya da AJANSSPOR’a üye olurken verdiği bilgilerin hatalı veya gerçeğe aykırı olması, AJANSSPOR Topluluk Kurallarına aykırı davranması, AJANSSPOR’da verilen hizmetleri kötü niyetli veya hukuka, ahlaka, 3. kişilerin haklarına aykırı şekilde kullanması veya AJANSSPOR’un gerekli görmesi halinde üyeliğini gerekçe göstermeksizin sona erdirebilir, Sözleşme’yi feshedebilir. İşbu Sözleşme Taraflar arasında uygulanacak olup, 1 (bir) nüshası işbu Sözleşme’nin kurulması üzerine elektronik posta yoluyla Üye’ye gönderilecektir. EK. 1: Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma MetniEK. 2: Kişisel Verilerin İşlenmesi Kapsamında Açık Rıza MetniEK. 3: Çerezler Hakkında BilgilendirmeEK. 4: Ticari İleti Onay MetniKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİSARAN BİLGİ SİSTEMLERİ HİZMETLERİ YATIRIM VE YÖNETİMANONİM ŞİRKETİKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİAYDINLATMA METNİ1. f) Üye’nin kendi güvenlikleri için kişisel ve özel bilgilerini paylaşmaması, yürürlükteki mevzuat hükümlerine uyması esastır. MADDE 7- ÜYEYE AİT KİŞİSEL BİLGİLER VE TİCARİ İLETİLER 7. Üye’nin, Üyelik başlangıcında Üyelik Sözleşmesi kapsamında vermiş olduğu kişisel verilerin işlenmesine ve aktarılmasına ilişkin hususlar, KVKK ve ilgili mevzuata uygun olarak, işbu Sözleşme’nin ekinde bulunan EK:1 Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma Metni, EK. 2: Kişisel Verilerin İşlenmesi Kapsamında Açık Rıza Metni‘nde ve Çerezlere ilişkin hususlar EK. 3: Çerezler Hakkında Bilgilendirme Metni’nde düzenlenmiştir. ; Üye’nin AJANSSPOR Platformları’ndaki kullanım deneyimini geliştirmek adına özelleştirilmiş bildirimlerin gönderilebilmesi, reklam ve tanıtımların yapılabilmesi, tekliflerin sunulabilmesi ve İçerikler’e yorum eklenebilmesi ise yalnızca Üye’nin faydalanabileceği olanaklardır ve Üye bu olanaklardan sadece bu Sözleşme’nin koşullarına uygun olarak faydalanılabilir. Söz konusu AJANSSPOR Platformları’nda bulunan İçerikler AJANSSPOR’un önceden yazılı olarak izni alınmadan kısmen veya tamamen kopya edilemez, dağıtılamaz, çoğaltılamaz, kullandırılamaz, değiştirilemez ve ileride kullanılmak üzere saklanamaz. Adana demirspor fenerbahce canli izle justin tv Justin tv Fenerbahçe – Adana Demirspor maç izle Fenerbahçe – Adana Demirspor Maçı Canlı İzle. Maçın başlama saati 21:45.90 dk boyunca Hd kalitesinde canlı ...


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...