Ставки на теніс онлайн: що означають коефіцієнти?
Давно думаю спробувати робити ставки на теніс, але не можу зрозуміти, як правильно аналізувати матчі. Особливо цікаво, як поведінка гравців на різних турнірах впливає на ринки. Бачу, що одні прекрасно грають на ATP, а на ITF виглядають зовсім по-іншому. Чи є якийсь матеріал, де пояснюють ці відмінності зрозуміло і без складних термінів?
2 Views

Я в якийсь момент теж заплутався між ATP, WTA, ITF і Challenger, поки не знайшов матеріал, де ставки на теніс https://cardmates.ua/betting/tennis розібрані за реальним принципом від простого до складного. Там пояснюється, чому гравець може бути впевненим на турнірах вищого рівня, але втрачати форму на менш престижних серіях. Дуже корисним виявився опис Гранд-слемів, де розглядається вплив довжини матчу та психологічного тиску на тотали, геймові фори й інші ринки. Також автор попереджає не плутати великий теніс з настільним, оскільки різниця в ринках і логіці ставки колосальна. Плюс відзначу розбір основних ринків перемога, тотал геймів, гандикап, точний рахунок, кількість ейсів і помилок усе пояснено просто й практично.