top of page

Programs & Events

Public·114 members

HNK Rijeka Dinamo Zagreb uživo gledati 12 studenog 2023 Gledaj online

prije 15 sati — ... UŽIVO Rijeka – Gorica i Dinamo – Lokomotiva, gdje gledati live stream. Rijeka - Dinamo Zagreb live score 21.05.2023 today match Rijeka and ...

Radimo sve, vrtimo razne kombinacije da izađemo iz toga i da konačno krene”, dodao je trener Plavih. “Zahvaljujem se navijačima na strpljenju. Tko je realan i gleda i razumije nogomet, shvaća u čemu je problem. Ja kao trener imam veliku odgovornost, ne bježim od nje. Imamo kadar s kojim moramo iznijeti ovo, zato i govorim dečkima da moraju pokazati da mogu igrati u Dinamu. Stalno se priča da imamo najbolji i najširi kadar. “Momčad gledam pozitivno, iako je nekad frustrirajuće što, primjerice, vidim i sada po njihovim reakcijama nakon Plzeňa. Kao da smo se nekom zamjerili. Moramo okrenuti situaciju, a je li to ova utakmica… Ja se nadam da je to svaka pred nama. U Varaždinu smo igrali jako dobro, pogotovo u prvom poluvremenu, a u Plzeňu prvih 20 minuta. Nakon toga smo izgubili ritam, nakon stanke kada je sudac popravljao opremu. Viktoria nas je stisnula, ali drugo poluvrijeme je bilo dobro iako bih volio da je bilo više šansi, ali i da zabijemo… Nevjerojatno mi je da imam problem u Dinamu i ne mogu postići gol, to je enigma. Ovo treće mjesto na tablici je manji problem od konstantne loše igre Dinama. A tu lošu formu su potvrdili i novim porazom u Konferencijskoj ligi, gdje im je krvnik bila Viktoria Plzen. PROČITAJTE VIŠE: Nika Turković svoje novo poglavlje započinje singlom “Ima smisla” “Nisam čovjek koji vijori kako puše vjetar. Nema tu puno izbora, svi ste gledali zadnjih par utakmica Dinama. Svaka momčad koja se povukla i ušla u svoj šesnaesterac završila je time da je Dinamo uspio poentirati. Znači, moramo visoko dignuti linije. Očekuje nas jako zahtjevna utakmica protiv naše najbolje momčadi. dinamo rijeka prijenos uživo live stream Arena Sport 1 Arena Sport 5.hr · 08.04.2015, 18:00, Uživo DINAMO - RIJEKA, Nogomet HRVATSKI KUP. Live streaming utamica i prijenos uživo na internetu. Linkovi za prijenos ... RIJEKA-Dinamo Zagreb prijenos uživo online. Gdje gledati gdje gledati nk libertas novska – hnk rijeka. rijeka hajduk stream live. istra rijeka live stream free. prijenos utakmice rijeka dinamo danas. rijeka utakmica ... Bez obzira tko što misli i na to što je Dinamo u krizi, to je i dalje naša najskuplja momčad i s najširim rosterom. Ukratko, očekuje nas teška utakmica. No, ja vjerujem u ove dečke i dat ćemo sve da tri boda ostanu na Rujevici“, rekao je Željko Sopić, trener Rijeke. Dinamo u Rijeku ide po pobjedu “Očekuje nas zahtjevna i iznimno važna utakmica u Rijeci. Znamo kakvo je stanje na ljestvici, a isto tako znamo što nam je činiti. Moramo biti maksimalni u svim segmentima nogometne igre. I moramo konačno spojiti 90 minuta bez crnih rupa i blackouta, što je do sada bio slučaj u skoro svakoj utakmici. Nadam se da ćemo znati odgovoriti svim tim zahtjevima i naravno, atmosferi koja će biti nabrijana. Ali, ne igramo ni moj kolega Željko Sopić niti ja nego njih 11 protiv 11 na terenu. Vidjet ćemo na kraju tko će biti bolji”, rekao je trener Dinama Sergej Jakirović. NOGOMET UŽIVO: Rijeka i Dinamo igraju derbi 15. kola HNL-a na Rujevici u nedjelju, 12. studenog 2023. godine – gdje gledati prijenos? Rijeka i Dinamo igraju derbi 15. kola Supersport HNL-a u nedjelju, 12. godine. Utakmica se igra na riječkom stadionu Rujevica i počinje u 19 sati. Ulaznicu za ovaj susret možete kupiti na blagajni stadiona, a osiguran je i izravni televizijski prijenos. Stefan Loose Travel Handbuch Kroatien Martin Rosenplänter, ‎Sandra Strigl · 2014 · ‎Travel... Dinamo Zagreb und Hajduk Split, pflegen seit Jahrzehnten eine HNK Rijeka und Lokomotiva Zagreb. Im Vergleich mit den großen europäischen Ligen hinkt die ... Rijeka Dinamo Zagreb uživo gledati 12 studenog 2023 prije 16 sati — Eventbrite - Hajduk - Dinamo presents [[NA LINIJI]] Hajduk - Rijeka gledati Uživo - Thursday, 16 November 2023 at Rijeka International ... Osijek Lokomotiva uživo 11 studenog 2023 Gledati TV Live Str prije 1 dan — 11. 2023 prije 8 dana — prije 23 sata — [[tv prijenos uživo-]+++] Rudeš HNK Gorica gledati prijenos (SPORT NK Lokomotiva Zagreb - HNK Rijeka ... Evo, svi su igrali do sada i mogli su pokazati svoju kvalitetu i talent. Nadam se da će naći snage i samopouzdanja. Igrali su u Plzeňu, izgubili i idemo dalje. Slijedi priprema za novu utakmicu. U tom ih smislu želim rasteretiti, neka budem ja kriv za sve. Spreman sam na to. Želim da oni uživaju i ispunjavaju određene zahtjeve na svojim pozicijama i pokažu sav svoj talent”, rekao je Jakirović. Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Rijeka – Dinamo? Utakmica 15. kola SuperSport HNL-a između klubova HNK Rijeka i GNK Dinamo Zagreb igra se u nedjelju, 12. Rijeka Gorica uživo prijenos gledati 29 listopada 2023 Uživo 29. lis 2023. — gorica dinamo live stream. gdje gledati hnk gorica velika gorica – gnk dinamo zagreb. dinamo gorica prijenos. Slaven Belupo. Varaždin. [[TV ... Lokomotiva Rijeka prijenos 3 studenog 2023 Stream 3. stu 2023. — 28. sij 2023. — Dinamo – Lokomotiva i Šibenik – Rijeka prijenos uživo, gdje gledati live stream utakmice SuperSport HNL lige. HNK Rijeka HNK ... DINAMO ZAGREB-Rijeka Gdje je danas na televiziji? (2023) prijenos utakmice dinamo veceras. hajduk dinamo prijenos. utakmica dinamo danas prijenos uživo. utakmica dinamo danas prijenos uživo arena sport 1. Rijeka vs Dinamo Zagreb Live Score and Live Stream Rijeka are playing Dinamo Zagreb at the HNL of Croatia on November 12. The match will kick off 18:00 UTC. ScoreBat is covering Rijeka vs Dinamo Zagreb in ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page